3. märts 2010, 23:59
Grillvõileib suitsukanaga
Maitsvad soojad võileivad
valmivad võileivagrillis.
Kui kodus võileivagrilli
pole, võib saiu küpsetada
ka ahjus, kuid siis ilma
pealmise saiakihita.
Kogus: ühele
Koostisosad
8 viilu Röstsai (soov. täistera)
1 tk tomat
1 tk suitsukanakints või -koib
100 g Sulatatud juust või toorjuust
100 g Riivjuust
0.5 -1 tl Broilerimaitseaine
võid
Valmistamine
Lõika tomat ja suitsukana väikesteks kuubikuteks, sega need kokku sulatatud või toorjuustu, riivjuustu ja broilerimaitseainega. Määri saiaviil võiga ja aseta võileivagrilli, võipool vastu rauda. Tõsta peale kanatäidist ja kata teise saiaviiluga. Määri pealt võiga ja küpseta ilusaks krõbedaks. Toimi samamoodi ülejäänud saiadega. NB! Kui tahad võileibu ahjus teha, küpseta neid Neljale 200° juures 10–15 minutit.
Kommentaarid (0)