Linnuliha retseptid

Grillvõileib suitsukanaga 

Toidutare, 3. märts 2010, 23:59
Maitsvad soojad võileivad valmivad võileivagrillis. Kui kodus võileivagrilli pole, võib saiu küpsetada ka ahjus, kuid siis ilma pealmise saiakihita.

Kogus: ühele

Koostisosad
8 viilu Röstsai (soov. täistera)
1 tk tomat
1 tk suitsukanakints või -koib
100 g Sulatatud juust või toorjuust
100 g Riivjuust
0.5 -1 tl Broilerimaitseaine
võid

Valmistamine
Lõika tomat ja suitsukana väikesteks kuubikuteks, sega need kokku sulatatud või toorjuustu, riivjuustu ja broilerimaitseainega. Määri saiaviil võiga ja aseta võileivagrilli, võipool vastu rauda. Tõsta peale kanatäidist ja kata teise saiaviiluga. Määri pealt võiga ja küpseta ilusaks krõbedaks. Toimi samamoodi ülejäänud saiadega. NB! Kui tahad võileibu ahjus teha, küpseta neid Neljale 200° juures 10–15 minutit.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee