Kiudainerikkad toidud

Aniisimaitseline tsitrusesalat 

Angelica Udeküll, 11. veebruar 2010, 21:25
Aniisimaitseline tsitrusesalat Daisy Lappard
Kui on väga magusad tsitruselised, võid siirupi hulka pigistada ka veidi laimimahla, mis lisab särtsu.

Kogus: kahele

Koostisosad
0.5 tk pomelo
1 tk Verigreip
1 tk Apelsin
3 tk Tähtaniis
100 g suhkur
300 ml vesi

Valmistamine
1.  Eralda tsitruseliste viljaliha.
2.  Keeda suhkrust, veest ja tähtaniisist siirup. Siirupit peaks keetma, kuni see on kahanenud poole võrra.
3.  Vala siirup tsitruste peale ja lase seista, et maitsed seguneksid.
SOOVITUS
* Tähtaniisi asemel võid siirupisse lisada ka aniisimaitselist alkoholi, näiteks Pernod’d, Pastis’d, ouzot jms.
* Tähtaniisi võid pärast kasutamist ära kuivatada ja tulevikus uuesti kasutada, sest maitse on sel piisavalt intensiivne ka mitmekordsel kasutamisel.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee