Melon kookospiimasFoto: Daisy Lappard
Angelica Udeküll 11. veebruar 2010 21:24
Eelista dessertmelonit (Cantaloupe), mis paistab silma magusa maitse ja õrnema viljaliha poolest.

Kogus: kahele

Koostisosad
200 ml Kookospiim
3 tl suhkur
1 tk laimist pressitud mahl
1 tk väike melon

Valmistamine
1.  Aja suhkur ja värskest laimist pigistatud mahl keema.
2.  Lisa kookospiim ja keeda rahulikul tulel umbes viis minutit, kuni segu hakkab paksenema.
3.  Puhasta melon seemnetest ja tõmba viljalihast kuulid.
4.  Vala kuulidele kookoskaste ja serveeri värske melissi või piparmündiga.
SOOVITUS:
* Kui kalorid pole prioriteet, võid kastme valmistada ka kookoskreemiga, millel on kookose maitse veelgi intensiivsem.