Kalatoitude retseptid

Räimekotletid kodujuustukastmega 

Toidutare, 14. oktoober 2010, 07:12
Räimekotletid kodujuustukastmegaFoto: Jaan Heinmaa
Pane kõigepealt kartulid keema ja asu siis kotletitainast valmistama. Pruunista kotletid pannil ning tõsta kastme kokkusegamise ajaks ahju järelküpsema.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 20-40 min
25 minutit

Koostisosad
RÄIMEKOTLETID
700 g räimed
3 tk keedetud kartul
1 tk hakitud sibul
2 tk muna
3 sl jahu
1 dl piim
sool, pipar
KODUJUUSTUKASTE
200 g kodujuust
1 dl Maitsestamata jogurt või hapukoor
1 dl majonees
Aroomisool
värske hakitud till või murulauk

Valmistamine
Aja kooritud keedukartulid ja räimed läbi hakklihamasina või purusta köögikombainis. Sega ülejäänud kotletiainetega. Vormi tainast kotletid ning pruunista need pannil õlis mõlemalt poolt. Pane 200kraadisesse ahju 5–10 minutiks järelküpsema. Samal ajal valmista kodujuustukaste, segades kokku selleks ettenähtud ained. Serveeri räimekotlette kartuli ja kastmega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee