Kogus: neljale
Koostisosad
500 g kanakints
0.5 tk Kanapuljongikuubik
1.5 dl 3,5% piim või 10% rõõsk koor
200 g Merevaik kukeseentega
värske basiilik
õli praadimiseks
Valmistamine
Lõika kanakintsud tükkideks ja pruunista need kiiresti õlis. Murenda kanakintsudele puljongikuubik, lisa veidi vett ja hauta tasasel tulel, kuni liha on pehme. Lisa siis piim või koor ja Merevaik ning hauta segades veel 5 minutit. Maitsesta kaste hakitud basiilikuga. Serveeri keedetud riisi või pasta ja värske salatiga. NIPP: Puljongikuubikus asemel kasuta isekeedetud kanapuljongit, mida saab kord juba keedetult säilitada sügavkülmas. Kanakintsude asemel sobib kastmeks hästi ka kanafilee.
Kommentaarid (0)