Linnuliha retseptid

Kana-juustukaste 

Toidutare, 15. aprill 2011, 05:49
Kana-juustukaste Jaan Heinmaa
See toit on tõeline kõhupai – kerge, hõrk ja maitsev, mis meeldib eriti sööjatele, ning kiiresti valmistatav, mis meeldib eriti söögitegijale. Komponente on vähe ja enamikku neist on ka igas poes saada. Miinuseks võib pidada asjaolu, et kaste kaob alati ruttu laualt

Kogus: neljale

Koostisosad
500 g kanakints
0.5 tk Kanapuljongikuubik
1.5 dl 3,5% piim või 10% rõõsk koor
200 g Merevaik kukeseentega
värske basiilik
õli praadimiseks

Valmistamine
Lõika kanakintsud tükkideks ja pruunista need kiiresti õlis. Murenda kanakintsudele puljongikuubik, lisa veidi vett ja hauta tasasel tulel, kuni liha on pehme. Lisa siis piim või koor ja Merevaik ning hauta segades veel 5 minutit. Maitsesta kaste hakitud basiilikuga. Serveeri keedetud riisi või pasta ja värske salatiga.  NIPP: Puljongikuubikus asemel kasuta isekeedetud kanapuljongit, mida saab kord juba keedetult säilitada sügavkülmas. Kanakintsude asemel sobib kastmeks hästi ka kanafilee.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee