Toidukordade retseptid

Kitsejuustu ja päikesekuivatatud tomati tiramisu 

Angeelika Kang, 11. veebruar 2010, 21:22
Kõige parema tulemuse saab ise kuivatatud tomatitest.

Kogus: kuuele

Koostisosad
100 g Mascarpone
100 g kreemjas kitsejuust
2 sl Vahukoor
hakitud tüümiani
sool, must pipar
50 g päikesekuivatatud tomatid õlis
0.5 dl tomatimahl
2 viilu Ciabatta
Oliiviõli
PEALE
2 sl Palsamiäädikas
päikesekuivatatud tomateid
Tüümian

Valmistamine
Sega mascarpone, kitsejuust ja vahukoor kreemjaks massiks. Maitsesta hakitud tüümiani, soola ja musta pipraga. Püreeri minilõikuris päikesekuivatatud tomatid ja tomatimahl ühtlaseks.Pintselda ciabatta-viile pealt oliiviõliga ja küpseta 225-kraadises ahjus 5 minutit, kuni need muutuvad kuldseks. Jahuta ja purusta köögikombainis või minilõikuris. Tõsta pokaali põhja kiht mascarpone-kreemi ja selle peale ciabatta-puru. Kata päikesekuivatatud tomatite püreega. Tee nii veel üks kiht.Kaunista palsamiäädika, päikesekuivatatud tomatite ja tüümianiga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee