Taimetoidu retseptid

Porgandisupp juustu ja karriga 

Maire Suitsu, 15. jaanuar 2010, 09:50

Kogus: ühele

Koostisosad
0.5 kg Porgand
2 tk sibul
2 sl õli
1 sl terav karri
1 l vesi
2 tk kanapuljongikuubik
200 g maitsestamata toorjuust
2 sl Sidrunimahl
jahvatatud valge pipar

Valmistamine
Koori porgandid ja sibulad, haki peeneks ning kuumuta neid segades mõni minut õlis. Riputa juurde karripulber ja kuumuta veel mõni minut, et karri maitse esile tuleks. Kalla juurde vesi ning pudista puljongikuubikud. Hauta väikesel kuumusel 25 minutit, püreesta. Lisa teelusikatäite kaupa juust suppi pidevalt segades. Maitsesta pipraga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee