Kalatoitude retseptid

Idamaine kalasupp 

Kadrin Linna, 15. märts 2011, 06:56

Kogus: ühele

Koostisosad
1 l lahjem kalapuljong
6 tk kartul
100 g pastinaak
3 lõiku Seller
2 -3 tk porgand
1 tk porru
1 leht Loorber
6 tera Vürts
400 -500 g kalafilee
1 vars Varsseller
2 -3 tl sidruni- või laimimahl
1 -2 sl Magus tšillikaste
kala- või sojakaste
160 ml Kookospiim
3 tk Munakollane
3 spl Rõõsk koor 35%-line
4 viilu Röstsai
Petersell
1 dl Riivjuust

Valmistamine
Tükedla kartul, porgand ja seller peenikesteks "tikkudeks", viiluta porru. Lisa aedviljad keevasse kalapuljongisse ja keeda 10-15 minutit. Lisa supile tükeldatud kala ja lase 5 minutit keeda. Maitsesta supp loorberi, soola-pipra, sidrunimahla, tšillikastme ja kookospiimaga.Kreemise leeme saamiseks hõõru munakollased vahukoorega. Tõsta 4-5 spl supivedelikku tassi ja nirista see pärast veidike mahajahtumist munakollase-koore segusse, samal ajal leent segades. Vala saadud segu peene joana supile ja sega kõik hoolega läbi. Sametist suppi serveeri kuubikuteks tükeldatud võiga praetud saia või röstsaiaga, hakitud peterselli ja riivjuustuga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee