Joogid

Luksuslik sibulasupp valge veiniga 

Kadrin Linna, 15. märts 2011, 06:44

Kogus: ühele

Koostisosad
400 g sibul
1 l vesi
1.5 dl Valge vein
1 sl jahu
2 sl Oliiviõli
sool, must pipar

Valmistamine
Koori sibulad ja lõika õhukesteks ratasteks. Vala õli keedunõusse ja kuumuta selles sibularattaid vahetevahel neid segades, kuni need on pehmenenud ja kergelt jumekad. Puista sibulatele jahu, sega hästi läbi ja kuumuta veel veidi. Vala nüüd sibulatele peale keev vesi, sega ja keeda tasasel tulel 15 minutit. Lisa vein, kuumuta supp korraks läbi ja maitsesta suppi soola-pipraga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee