Küpsetised

Kohmakas ehk hapupiimakook 

Toidutare, 15. jaanuar 2010, 09:49
Kohmakas ehk hapupiimakook Jaan Heinmaa

Kogus: kümnele

Koostisosad
1 klaas suhkur
2 tk muna
100 g Margariin
2 klaas hapupiim
1 klaas manna
2.5 klaasi nisujahu
100 g rosinad
1 tl söögisooda
2 tl Vanill- või vanilliinsuhkur

Valmistamine
Vispeldada munad suhkruga. Lisada sulatatud margariin, hapupiim, vanillsuhkur, rosinad, manna ja soodaga segatud jahu, töödelda ühtlaseks. Valada margariiniga määritud väiksemale ahjuplaadile. Küpsetada 170kraadises ahjus 45 minutit või kuni kook on seest küps ja pealt kauni värviga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee