Õhtusöögi retseptid

Riisiroog seentega 

Rudolf Visnapuu, 9. september 2008, 13:53
Riisiroog seentegaFoto: Sandra Urvak
Seda riisirooga sobib väga hästi teha ka pruuni riisiga. Kui metsaseeni ei ole, võid kasutada šampinjone. Kindlasti soovitan peale riivida Parmesani juustu

Kogus: neljale

Koostisosad
1 tk Väike porrulauk
2 küünt Küüslauk
500 g Seened
1 tk Kanapuljongikuubik
1 klaas Risotoriis
Õli praadimiseks
3 oksa Petersell
Sool
Must pipar
Parmesani v. muud kõvat juustu

Valmistamine
Prae hakitud porrut ja küüslauku 2–3 minutit potipõhjas. Lisa tükeldatud seened ja prae veel 2–3 minutit. Lisa riis ja prae pidevalt segades 3–4 minutit.Vala juurde vesi, lisa puljongikuubik ja hauta kaane all vaiksel tulel umbes 15 minutit. Maitsesta soola ja pipraga. Lõpus lisa peeneks hakitud petersell ja Parmesani juust.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee