Lihatoidu retseptid

Kapsapada peekoniga 

Pille Enden, 19. märts 2009, 07:19
Kapsapada peekonigaFoto: Jaan Heinmaa
Rohke köögiviljaga pajaroog, millele peekon annab mõnusa suitsuse maitse.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 40-60 min
Ettevalmistusaeg 20 minutit + 35 minutit hautamiseks

Koostisosad
250 -350 g Kuumsuitsupeekon või kondita suitsuribi
1 kg Valge peakapsas
1 tk Sibul
8 tk Kartul
5 tk Porgand
5 dl lihapuljong
2 sl Hele siirup
Sool
Must pipar
Majoraan
Petersell

Valmistamine
Tükelda peekon kuubikuteks. Tükelda kapsas, kooritud sibulad, porgandid ja kartulid. Pruunista lihakuubikud poti põhjas. Lisa kapsas ja sibulad ning kuumuta 8–10 minutit pidevalt segades. Lisa kartulid, porgandid, puljong, siirup ja maitseained. Kata pott kaanega ja hauta aeg-ajalt segades madalal kuumusel pehmeks, selleks kulub umbes 30–35 minutit.Serveerimisel raputa peale ohtralt hakitud peterselli.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee