Kiudainerikkad toidud

Küüslauguleivad riivjuustuga 

Toidutare, 8. september 2008, 12:56
Küüslauguleivad Harri ilves
Küüslaugu-juustuleivad

Koostisosad
1 päts Leib (viilutatud vormileib)
4 küünt Küüslauk (hakitud)
100 g Riivjuust
1 sl Õli

Valmistamine
Lõika vormileivaviilud kolmnurkadeks. Haki küüslauk ja sega õliga ühtlaseks massiks. Määri leivakolmnurgad küüslaugu-õli seguga ja raputa peale riivjuustu. Küpseta 170-kraadises ahjus, kuni leivad hakkavad kergelt kuivama.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee