Hautatud veiseliha ploomidega
Kogus: ühele
Koostisosad
500 g Pehme veiseliha
2 tk Sibul
1 tk Porgand
1 vars Seller
100 g Mustad ploomid
1 sl Tomatipasta
Sool
Must pipar
2 sl Õli
2 dl Vesi või lihapuljong
Valmistamine
Puhasta liha kelmest, kuivata ja lõika kuubikuteks. Puhasta ja viiluta köögiviljad.Pruunista liha pannil ja tõsta haudepotti.Samal pannil kuumuta porgand, seller ja sibul.Sega tomatipasta köögiviljadega ja kuumuta kergelt.Vala köögiviljad pannilt haudepotti lihale peale. Lisa puljong, kata pott kaanega ja hauta madalal kuumusel 1 tund või kuni liha on pehme. Pool tundi enne liha valmimist lisa mustad ploomid ja sega kergelt.Serveeri koos riisi, keedetud või praetud kartulitega.
Kommentaarid (0)