Veiseliha retseptid

Hautatud veiseliha ploomidega 

Harri Ilves, 10. jaanuar 2012, 06:29
Hautatud veiseliha ploomidega Jaan Heinmaa
Muredaks hautatud veiseliha ja köögiviljad ploomimaitselises kastmes on proovimist väärt.

Kogus: ühele

Koostisosad
500 g Pehme veiseliha
2 tk Sibul
1 tk Porgand
1 vars Seller
100 g Mustad ploomid
1 sl Tomatipasta
Sool
Must pipar
2 sl Õli
2 dl Vesi või lihapuljong

Valmistamine
Puhasta liha kelmest, kuivata ja lõika kuubikuteks. Puhasta ja viiluta köögiviljad.Pruunista liha pannil ja tõsta haudepotti.Samal pannil kuumuta porgand, seller ja sibul.Sega tomatipasta köögiviljadega ja kuumuta kergelt.Vala köögiviljad pannilt haudepotti lihale peale. Lisa puljong, kata pott kaanega ja hauta madalal kuumusel 1 tund või kuni liha on pehme. Pool tundi enne liha valmimist lisa mustad ploomid ja sega kergelt.Serveeri koos riisi, keedetud või praetud kartulitega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee