Kalatoitude retseptid

Heeringas wasabi ja seesamiga 

Angelica Udeküll, 25. veebruar 2010, 10:54
Heeringas wasabi ja seesamigaFoto: Angelica Udeküll
Kui su kodupoes wasabi- ja seesami-maitseainesegu ei müüda, võid selle asendada puhta wasabi ja seesamiseemnetega. Kui ka wasabi’t ei ole, on maitsestamine keerulisem, kuid koduse alternatiivina võid katsetada mädarõikaga.

Kogus: kahele

Koostisosad
150 g Heeringafilee
1 tk hapukas õun
1 dl hapukoor
2 tl wasabi- ja seesamimaitseaine
Murulauk

Valmistamine
1.  Puista maitseainesegu hapukoore hulka ja vahusta seejärel hapukoor.2.  Koori õun ja lõika õhukesteks viiludeks.3.  Haki murulauk.4.  Lõika heeringafileest ribad ja lisa õunte juurde.5.  Vala peale kaste, hakitud murulauk ja sega omavahel kõik läbi.6.  Lase maitsestuda ja serveeri kas kartuli või leivaga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee