Kalatoitude retseptid

Karriheeringas 

Angelica Udeküll, 25. veebruar 2010, 10:54
Karriheeringas Daisy Lappard
Kastme sisse sobib lisada nii teravat Eesti või Vene sinepit kui ka magusamat sorti võileivasinepit sõltuvalt sellest, milliseid maitseid eelistad.

Kogus: kolmele

Koostisosad
200 g heeringafilee
0.5 dl Majonees
0.5 dl hapukoor
0.5 tl Sinep
1 sl Sidrunimahl
0.5 tl karripulber
1 tl Suhkur

Valmistamine
1.  Sega omavahel kastme komponendid.
2.  Nõruta heeringafilee liigsest õlist ja lõika ribadeks.
3.  Vala kaste heeringale ja sega läbi.
4.  Lase paar tundi maitsestuda.
5.  Serveeri keedetud kartuliga.
# Kastmega heeringas säilib külmkapis mitu päeva, kuid veendu, et purk või karp on puhas ja tihedalt suletav.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee