Täidetud rüütlidFoto: Jaan Heinmaa
Hommikusöögi retseptid
25. veebruar 2010, 10:54

Täidetud rüütlid

Kogus: ühele

Koostisosad
8 viilu sai
100 g maitsestamata toorjuust
1 dl mõrkjas apelsinimarmelaad
3 tk muna
1 dl piim

Valmistamine
Määri pooltele saiaviiludele marmelaadi, ülejäänutele aga külma toorjuustu. Jäta mõlemal juhul servad 1 cm laiuselt vabaks. Tõsta juustuga kaetud poolikud teistepeale, vajuta tasakesi kokku. Klopi munad lahti ja lisa piim. Lao saiapaarid üksteise kõrvale suurele servaga kandikule ning kalla munapiimaga üle. Umbes 45 sekundi pärast pööra saiadel teine külg ja lase munapiimal saiasse imenduda. Küpseta õliga määritud pannil keskmisel kuumusel mõlemalt poolt 3–4 minutit.