Hommikusöögi retseptid

Täidetud rüütlid 

Toidutare, 25. veebruar 2010, 10:54
Täidetud rüütlidFoto: Jaan Heinmaa

Kogus: ühele

Koostisosad
8 viilu sai
100 g maitsestamata toorjuust
1 dl mõrkjas apelsinimarmelaad
3 tk muna
1 dl piim

Valmistamine
Määri pooltele saiaviiludele marmelaadi, ülejäänutele aga külma toorjuustu. Jäta mõlemal juhul servad 1 cm laiuselt vabaks. Tõsta juustuga kaetud poolikud teistepeale, vajuta tasakesi kokku. Klopi munad lahti ja lisa piim. Lao saiapaarid üksteise kõrvale suurele servaga kandikule ning kalla munapiimaga üle. Umbes 45 sekundi pärast pööra saiadel teine külg ja lase munapiimal saiasse imenduda. Küpseta õliga määritud pannil keskmisel kuumusel mõlemalt poolt 3–4 minutit.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee