Apelsini-köögivilja püreesuppFoto: Jaan Heinmaa
11. veebruar 2009, 19:33
Apelsini-köögivilja püreesupp
Võrratu apelsinimaitseline püreesupp, milles leidub ka õunu ja köögivilju. Krõbeda sepikuga pakutud tervislik püreesupp sobib hästi ka kergeks lõunaks.
Kogus: neljale
Koostisosad
5 dl Kanapuljong
2 tk Õun
4 tk Kartul
1 tk Porrulauk
200 g Juurseller
1 tk apelsinist pressitud mahl
1 sl lahja maitsestamata toorjuust
Valmistamine
Koori ja tükelda õunad, kartulid, porru ja juurseller ning keeda kanapuljongis pehmeks. Pressi juurde apelsinimahl ja lisa toorjuust. Püreeri kõik ühtlaseks sametiseks seguks. Serveeri kohe krõbeda leiva või sepikuga.1 portsjon ~150 kcal
Kommentaarid (0)