Hommikusöögi retseptid

Antipasti prosciutto ja parmesaniga 

Andrus Laaniste, 11. veebruar 2009, 19:33
AntipastiFoto: Jaan Heinmaa
Itaaliapärane suupistevalik.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
Kuivatatud singi ville (Prosciutto Crudo)
juust (Parmigiano Reggiano)
päikesekuivatatud tomateid
grissineid
Oliiviõli
Basiilik (värske)
Melonikuubikud (tilga palsamiäädikaga)
Põld-võõrkapsas ehk rukola

Valmistamine
Rukola maitsesta tilga pähkliõli, valge veiniäädika, soola, värskelt jahvatatud musta pipra, suhkru ja basiilikuga. Serveeri rukolapuhmas koos õhukeste singiviilude ja murtud juustutükkidega. Melonist lõika välja erinevaid kujundeid, serveeri neid koos palsamiäädikaga. Mida vanemaga, seda parem.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee