Kalatoitude retseptid

Juustu-ürdikoorikuga ahjulõhe 

Harri Ilves, 4. aprill 2009, 09:04
Juustu-ürdikoorikuga ahjulõhe Jaan Heinmaa
Mahlane kala pikantse maitsega kooriku all on kui loodud serveerimiseks värske salati ja rabeda saiaga.

Kogus: neljale

Koostisosad
500 g lõhe- või forellifilee
sool
Valge pipar
PANEERIMISEKS
2 viilu Röstsai
2 küünt Purustatud küüslauk
3 sl Riivitud parmesan
2 sl Või
3 sl Hakitud till

Valmistamine
Lõika lõhefilee portsjoniteks ja pane küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, nahapool üleval.2. Küpseta eelsoojendatud 225-kraadises ahjus 5 minutit.3. Lõika röstsaialt koorik ära ning purusta sai koos küüslaugu, riivitud juustu ja võiga. Lisa hakitud till ja sega.4. Võta kala ahjust, keera tükid ümber ja kata paneeringuga. Küpseta veel 200-kraadi juures, kuni kala saab ilusa värvi.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee