Kalatoitude retseptid

Veinised meresinikarbid 

Martti Koppel, 17. veebruar 2011, 15:02
Hommikuköök 23.08.2008 retsept

Kogus: ühele

Koostisosad
1 kg sinikarbid
150 g Või
2 -3 tk Šalottsibul (hakitud)
1 küüs Küüslauk
Salvei
Tüümian
100 g Konjak
500 g Valge vein
300 g Vahukoor
1 sl Dijoni sinep
Sool
Must pipar
SERVEERIMISEKS
saia (Itaalia või Prantsuse)

Valmistamine
Pese meresinikarbid korralikult, aseta suurem pott tulele ja sinna või.Küpseta võis kergelt sibulat ja küüslauku, lisa konjak ja pane põlema. Lisa siis karbid ja mõne hetke möödudes valge vein, lisa ürdid ja koore sisse segatud sinep, suts pipart veskist, kaas peale ja lase tõmbab hetke.Serveeri valge saiaga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee