Eesti köök

Kartuli-lihasoust 

Pille Enden, 16. november 2010, 18:45
Kartuli-lihasoust Jaan Heinmaa
Roog on tuletatud vanast heast Eesti toidust nimega killatuhlid ja koosneb vaid neljast komponendist. Rammus ja tõhus kõhutäis toiudab näljasemagi mehe.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min
55 minutit

Koostisosad
300 -400 g sealiha
1 kg kartul
4 dl hapukoor
2 - 4 dl vesi
sool

Valmistamine
Lõika liha viiludeks ja keeda soolaga maitsestatud vees 20-30 minutit, kuni liha on poolpehme. Vala keeduvesi ära ning lisa hapukoor ja 2-4 dl vett (nii et roog oleks kaetud). Lisa kooritud ja kuubikuteks lõigatud kartulid ning hauta madalal kuumusel, kuni kartulid on pehmed (umbes 15 minutit). Maitsesta soolaga. Serveeri hapukurgi või -kapsaga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee