Eesti köök

Vanaema keelesalat 

Toidutare, 9. november 2010, 07:05
Vanaema keelesalat Jaan Heinmaa
Liha juurde õige lisandi valimine on paras kunst. Seda võib õppida headest kokaraamatutest, aga ka esiemade kogemustest. Keele juurde sobivad kõige paremini kompotiploomid, samuti on lisandina omal kohal keedetud porgand ja marineeritud kurk.

Kogus: neljale

Koostisosad
1 tk Seakeel
4 tk porgand
4 tk marineeritud kurk
1 klaas majonees
1 klaas hapukoor
sool, pipar
KAUNISTUSEKS
murulauk

Valmistamine
Keeta keel pehmeks, eemaldada kuumalt nahk. Jätta puljongisse jahtuma.Lõigata keel, keedetud jahtunud porgandid ning marineeritudkurk ribadeks, segada kõik õrnalt segamini. Lisada majoneesi-hapukooreseguja maitsestada soola-pipraga. Kaunistada murulauguga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee