Linnuliha retseptid

Kiievi kotlet 

Angelica Udeküll, 15. detsember 2011, 06:42
Kiievi kotlet  Daisy Lappard
Gurmaanide lemmik, mille järele aeg-ajalt keelt limpsata.

Kogus: kahele

Koostisosad
2 tk kanafilee
50 g või
1 spl hakitud petersell
0.5 küünt küüslauk
purustatud pipar
sool
1 tk muna
1 dl piim
riivsai

Valmistamine
1.   Vajuta filee võimalikult õhukeseks.2.  Haki petersell ja küüslauk ning sega toasooja või sisse.3.  Maitsesta või pipra ja soolaga ning vooli piklikuks. 4.  Aseta maitsestatud võirull kanalihale ja keera filee nii mitu korda rulli, kui saad.5.  Aseta rull külmikusse tahenema.6.  Klopi munad supitaldrikus piimaga lahti ja puista teisele taldrikule riivsai. 7.  Kasta kanarull esmalt munasegu ja siis riivsaia sisse. Tee seda vähemalt kolm korda, et kanarulli ümber moodustuks paks ühtlane koorik.8.  Kuumuta potis piisav kogus õli ja tõsta kotlet selle sisse pruunistuma.9.  Seejärel aseta kotlet 200kraadisesse ahju umbes 20 minutiks järelküpsema.SOOVITUS:Filee peaks olema sedavõrd õhuke, et seda saab mitmekordsesse rulli kerida. Lihtsam on teha seda kile vahel, see mahendab lööke ja jätab ka köögi puhtaks.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee