Linnuliha retseptid

Tervislik kanakebab 

Angelica Udeküll, 25. oktoober 2010, 19:06
Tervislik kanakebab Daisy Lappard

Kogus: kahele

Koostisosad
300 g kanahakkliha
3 tk päikesekuivatatud tomat
1 küüs küüslauk
1 tk muna
8 lehte Basiilik (värske)
tüümian

Valmistamine
1.  Haki küüslauk, värsked ürdid ja päikesekuivatatud tomat.2.  Lisa hakkliha hulka muna ja ülejäänud komponendid ning klopi segu korralikult läbi, nii et see muutuks tihkemaks.3.  Aseta hakklihamass kaheks tunniks külma seisma.4.  Vooli massist vorstikujulised kotletid ja lükka nendest läbi grilltikud.5.  Pruunista kebab esmalt pannil ja aseta seejärel umbes 190kraadisesse ahju järelküpsema.# Võid lisada massi hulka ka hakitud sibulat ja ka mõnd teravust andvat vürtsi või ürti.# Serveeri kebabit sibula- või tomatisalatiga ning kerge koorekastmega. # Kui ilm lubab, võid kotlette ka väligrillil küpsetada.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee