Õhtusöögi retseptid

Lambalihaga kruubisupp 

Toidutare, 25. oktoober 2010, 19:05
Tummine supp liha ja kruupidega turgutab külmal ajal tõhusalt.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min
1 tund 15 minutit

Koostisosad
1 spl Oliiviõli
350 g pehme lambaliha
1 tk sibul
600 g juurviljad (kartul, pastinaak, kaalikas)
2 tl Worcestershire'i kaste
1.5 l veisepuljong
1 dl spelta- või odrakruubid
1 tk tüümianioks
100 g rohelised oad (külmutatud)

Valmistamine
Kuumuta kastruli põhjas õli. Lõika lambaliha väiksesteks kuubikuteks ja pruunista poti põhjas õlis. Lisa kooritud ja kuubikuteks lõigatud juurviljad ning kuumuta paar minutit. Lisa siis Worcestershire'i kaste, kuum puljong, kruubid ja tüümianioks. Kata pott kaanega ja hauta 40-50 minutit. Kui kõik on pehme, tõsta veerand supist välja ja püreeri. Vala tagasi, lisa tükeldatud rohelised oad ja hauta veel 5-6 minutit.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee