Lõunasöögi retseptid

Lihtne räimeseljanka 

Toidutare, 9. detsember 2010, 08:24
Lihtne räimeseljankaFoto: Ajakirjade Kirjastus
Valmis seljankapõhja kasutades valmib kiiresti maitsev supp argiõhtuks. Kasuta kindlasti porgandimahla – see annab supile kauni oranži värvi.

Kogus: neljale

Koostisosad
0.5 kg valmis seljankapõhi (näit. Salvesti Seljanka)
2 dl porgandimahl
3 dl vesi
4 tk keedetud kartul
200 g räimefileed
100 g Sulatatud juust
1 dl värske hakitud basiilik

Valmistamine
Kuumuta vee ja porgandimahlaga segatud seljankapõhja mõned minutid. Lisa tükeldatud räimefileed ja sulatatud juust ning keeda 5 minutit. Lisa keedetud ja tükeldatud kartulid ning keeda veel 5 minutit. Serveerimisel tõsta igale portsjonile värsket hakitud basiilikut. Kõrvale paku rukkileiba.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee