Kalatoitude retseptid

Taipärane krevetisupp 

Tiina Lebane, 25. oktoober 2010, 19:03
Taipärane krevetisuppFoto: Rene Riisalu
Krevetisupi muudavad äratuntavalt idamaiseks kookospiim ja värske koriander.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 spl õli
1 -2 kauna tšlli
400 g viilutatud šampijonid
2 dl kookospiim
5 dl kanapuljong
1 spl Fariinsuhkur
1 -2 spl sidrunimahl
200 g külmutatud krevetid
12 tk kirsstomatid
2 -3 spl värske hakitud koriander

Valmistamine
1. Kuumuta poti põhjas õli, lisa puhastatud ja hakitud tšillipiprad ning nõrutatud šampinjoniviilud.2. Hauta paar minutit ja lisa siis kookospiim, puljong, fariinsuhkur ja sidrunimahl.3. Lase supil keema tõusta ning lisa siis poolitatud kirsstomatid ja külmutatud krevetid.4. Keera kuumus maha ja hoia suppi pliidil vaid seni (umbes 2 minutit), kuni krevetid on sulanud. Õrn krevetiliha ei talu kuumutamist, seetõttu jälgi, et supipott ei jääks kuumale pliidile liiga kauaks.5. Serveeri kohe, kaunistades portsjonid värske hakitud koriandriga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee