Kiudainerikkad toidud

Eela kõrvitsa-ploomimoos 

Toidutare, 18. oktoober 2010, 19:40
Eela kõrvitsa-ploomimoos Lauri Kulpsoo
Olustvere hoidistemessi 2009. aasta võidumoos.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 kg kõrvits
1 kg kollased ploomid
2 -3 tk Sidruni mahl ja riivitud koor
1.2 kg suhkur

Valmistamine
Eemalda ploomidelt kivid, puhasta ja tükelda kõrvits. Vala kõik ained potti ja keeda umbes 20 minutit. Purusta tuline segu saumikseriga ühtlaseks massiks ja lase veel korraks keema. Vala purkidesse ja kaaneta.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee