Küpsetised

Pirni-toorjuustukook valge šokolaadiga 

Eva Palu, 18. oktoober 2010, 07:57
Pirni-toorjuustukook valge šokolaadigaFoto: Eva Palu
Mahedamaitselise koogi muudavad mahlaseks täidisesse lisatud pirnid.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
PÕHI
250 g jahu
1 spl suhkur
150 g või
1 tk muna
TÄIDIS
400 g toorjuust
2 tk muna
100 g valge šokolaad
5 tk pirn
1 dl suhkur
4 spl Mandlilaastud

Valmistamine
Haki külmad võitükid jahu ja suhkruga. Näpi puruseks ja lisa muna; sõtku kiirelt ühtlaseks massiks. Suru 22 cm läbimõõduga vormi põhja ja äärtele ning aseta 30 min külmkappi ootele. Eelküpseta põhja 200-kraadises ahjus 10 minutit.  Täidiseks sega toasoe toorjuust suhkru ja sulatatud valge šokolaadiga, lisa munad. Koori ja puhasta pirnid, tükelda. Sega täidisemassi sisse. Kalla eelküpsetatud tainapõhjale, raputa peale mandlilaastud. Küpseta 175-kraadises ahjus ca 45 minutit, kuniks täidis on hüübinud.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee