Pirni-toorjuustukook valge šokolaadiga
Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min
Koostisosad
PÕHI
250 g jahu
1 spl suhkur
150 g või
1 tk muna
TÄIDIS
400 g toorjuust
2 tk muna
100 g valge šokolaad
5 tk pirn
1 dl suhkur
4 spl Mandlilaastud
Valmistamine
Haki külmad võitükid jahu ja suhkruga. Näpi puruseks ja lisa muna; sõtku kiirelt ühtlaseks massiks. Suru 22 cm läbimõõduga vormi põhja ja äärtele ning aseta 30 min külmkappi ootele. Eelküpseta põhja 200-kraadises ahjus 10 minutit. Täidiseks sega toasoe toorjuust suhkru ja sulatatud valge šokolaadiga, lisa munad. Koori ja puhasta pirnid, tükelda. Sega täidisemassi sisse. Kalla eelküpsetatud tainapõhjale, raputa peale mandlilaastud. Küpseta 175-kraadises ahjus ca 45 minutit, kuniks täidis on hüübinud.
Kommentaarid (0)