Kiudainerikkad toidud

Pihlakakeedis 

Angelica Udeküll, 11. oktoober 2010, 10:01
Pihlakakeedis Daisy Lappard
Keedis on maitsvaks ja tervislikuks lisandiks näiteks ahjulihale, kuid sobib ka magustoitude juurde.

Koostisosad
4 dl Pihlakamarjad
2 dl Valge vein
1 tk sidrunist pressitud mahl
2 tk Tähtaniis
170 g suhkur

Valmistamine
1.  Puhasta pihlakad rootsudest ja mittekvaliteetsetest marjadest.
2.  Pane potti kõik komponendid koos keema.
3.  Keeda madalal tulel umbes 15 minutit.
4.  Eemalda tähtaniis ja püreesta.
 
SOOVITUSED
* Tähtaniisi asemel võid lisada väikese koguse aniisimaitselist likööri.
* Kui soovid keedist pikemalt säilitada, siis kasutada pektiini sisaldavat moosisuhkrut.

Kogustest valmib 3 dl keedist.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee