Gluteenivabad retseptid

Pihlaka-õunakissell 

Angelica Udeküll, 11. oktoober 2010, 10:00
Pihlaka-õunakissell Daisy Lappard
Serveeri jäätise, mannapudru, vahukoore, kohupiima jms.

Kogus: neljale

Koostisosad
5 dl õunakuubikud
2 dl vesi
2 dl suhkur
1 tk Sidrunist pressitud mahl
3 dl Pihlakamarjad
0.5 tk Vanillikaun
1 spl Maisitärklis

Valmistamine
1.  Koori, puhasta ja haki õunad.
2.  Puhasta pihlakad eemaldades rootsud ja mädad marjad.
3.  Pane õunad ja pihlakad vee ja suhkruga keema. Lisa ka vanillikaun ja sidrunimahl.
4.  Keeda, kuni viljad on pehmed.
5.  Lahusta tärklis väheses vees ja sega kisselli hulka.
SOOVITUS
* Eelista kissellis pigem hapukaid õunu, millel rohkem iseloomu.
* Soovi korral võid kisselli ka püreestada, saad ühtlase ilma tükkideta maiuse.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee