Seene-porrukaste pastale
Kogus: neljale
Koostisosad
400 g Tagliatelled või spagetid
100 g toorsuitsupeekon
1 l segaseened
2 tk porru valge osa
2 spl või
2 küünt Küüslauk
100 g Toorjuust (näit. küüslaugu- või ürdimaitseline)
2 dl kohvikoor
sool, pipar
KAUNISTUSEKS
1 tk sidrun või laim
värsket tilli
Valmistamine
Pane pasta soolaga maitsestatud vette keema. Viiluta samal ajal peekon. Lõikaseened ja porrud õhukesteks viiludeks. Pruunista peekonit, porrut ja seeni pannilvõis 5 minutit. Alanda kuumust ning lisa hakitud küüslauguküüned, toorjuustja koor. Maitsesta soola-pipraga ning kuumuta veel kord läbi. Tõsta pasta taldrikutele ja pane peale seenekastet. Kaunista sidruni- või laimiviilude ja hakitudtilliga.
Kommentaarid (0)