Õhtusöögi retseptid

Seene-porrukaste pastale 

Pille Enden, 15. september 2011, 05:51
Seene-porrukaste pastaleFoto: Jaan Heinmaa
Seentest, porrust ja peekonist saad vähese vaevaga maitsva pastakastme. Kõige paremini sobivad siia metsaseened, kuid ka poes müüdavatest austerservikutest tuleb hea kaste.

Kogus: neljale

Koostisosad
400 g Tagliatelled või spagetid
100 g toorsuitsupeekon
1 l segaseened
2 tk porru valge osa
2 spl või
2 küünt Küüslauk
100 g Toorjuust (näit. küüslaugu- või ürdimaitseline)
2 dl kohvikoor
sool, pipar
KAUNISTUSEKS
1 tk sidrun või laim
värsket tilli

Valmistamine
Pane pasta soolaga maitsestatud vette keema. Viiluta samal ajal peekon. Lõikaseened ja porrud õhukesteks viiludeks. Pruunista peekonit, porrut ja seeni pannilvõis 5 minutit. Alanda kuumust ning lisa hakitud küüslauguküüned, toorjuustja koor. Maitsesta soola-pipraga ning kuumuta veel kord läbi. Tõsta pasta taldrikutele ja pane peale seenekastet. Kaunista sidruni- või laimiviilude ja hakitudtilliga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee