Küpsetised

Martsipanikeeks 

Eva Palu, 27. september 2010, 08:59
Martsipanikeeks Eva Palu
Lihtsalt valmiv martsipanimaitseline keeks.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
200 g Martsipan
150 g või
3 tk muna
250 g nisujahu
50 g mandlijahu
2 tl Küpsetuspulber
100 g Hapukoor

Valmistamine
Riivi martsipan (kõige paremini õnnestub riivida külmkapi-külma martsipani) ja hõõru see toasooja võiga ühtlaseks massiks. Lisa ükshaaval munad nii, et segad taina pärast iga muna lisamist ühtlaseks. Lisa küpsetuspulbriga segatud jahud ja kõige lõpus hapukoor. Küpseta keeksivormis (valmis keeks kerkib umbes poole võrra kõrgemaks).Küpseta 180-kraadises ahjus 45 minutit, kontrolli küpsust puutikuga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee