Kiudainerikkad toidud

Rukki-kakaorull pohladega 

Toidutare, 5. september 2012, 06:34
Rukki-kakaorull pohladegaFoto: Jaan Heinmaa
Eksootiline kakao koos kodumaise rukki ja pohladega tekitavad selles koogis üllatavalt uudse ja hõrgu maitsekooskõla.

Koostisosad
4 tk Muna
1.5 dl Suhkur
2 sl Rukkijahu
4 sl Kartulijahu
2 sl Naturaalne kakaopulber
2 tl Küpsetuspulber
TÄIDIS
600 g kohupiimapasta
1 dl Suhkur
2 dl Pohlad

Valmistamine
Mikserda munad suhkruga heledaks kohevaks vahuks. Sõelu peale omavahel segatud kuivained ja tõsta suure lusikaga alt ülespoole ettevaatlikult segamini. Laota tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 200° juures 8–10 minutit. Laota lauale uus küpsetuspaber, kummuta küps tainaplaat selle peale ja lase jahtuda. Täidise jaoks mikserda kohupiimapasta suhkruga. Sega lusikaga juurde pohlad ja maitsesta vajadusel täiendavalt suhkruga. Laota täidis jahtunud tainaplaadile. Keera paberi abil rulliks ja pane, liitekoht all, paariks tunniks külma.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee