Salati retseptid

Seenerosolje 

Toidutare, 4. september 2008, 08:49
Seenerosolje Jaan Heinmaa
Seenerosolje on hea vaheldus klassikalisele rosoljele. Väga maitsva salati saad äsja kupatatud riisikatest, kuid kasutada võid ka soolaseeni.

Kogus: neljale

Koostisosad
4 tk Kartul (keedetud)
1 -2 tk Porgand (keedetud)
7 dl Kupatatud (või soola-)seened
1 küüs Küüslauk
1 tk Sibul
4 -5 sl Konservherned
1 -2 tk Peet (keedetud)
KASTE
1.5 dl Majonees
1 sl Sinep
3 dl Hapukoor
sool, suhkur

Valmistamine
Koori keedetud kartulid, porgand(id) ja peedid ning lõika kuubikuteks. Haki seened ja sibul, purusta küüslauguküüs.Sega kõik salatiained omavahel. Kastmeks maitsesta hapukoore-majoneesisegu sinepi ja suhkruga. Kui kasutasid kupatatud seeni, lisa ka veidi soola, soolaseente puhul pole seda vaja. Vala kaste salatile ning sega läbi. Lase enne serveerimist külmkapis 1 tund maitsestuda.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee