Rukola-lambaliha grillitud kööögiviljadega
Kogus: ühele
Koostisosad
LIHA
50 g Põld-võõrkapsas ehk rukola
100 g Oliiviõli
1 sl Mesi
2 oksa Piparmünt
1 tk Sidrunist pressitud mahl
1 küüs Küüslauk
250 g Lambaliha (karree)
KÖÖGIVILJAD
1 tk Paprika
1 tk Punane sibul
3 -4 tk Nooremad porgandid
1 tk Suvikõrvits
2 sl Õli
2 küünt Küüslauk
0.5 tl Karripulber
Sool
Must pipar
Salvei (peeneks hakitud)
Valmistamine
Liha:purusta komponendid saumikseriga ja vala lambalihale, lase tõmmata ja siis grilli küpseks, maitsesta soola ja pipragaKöögiviljad:tükelda köögiviljad suupärasteks, lisa kõik ülejäänud komponendid. Sega läbi ja grilli lamba kõrvale.
Kommentaarid (0)