Lambaliha retseptid

Rukola-lambaliha grillitud kööögiviljadega 

Martti Koppel, 4. september 2008, 07:00
Hommikuköök 16.08.2008 retsept

Kogus: ühele

Koostisosad
LIHA
50 g Põld-võõrkapsas ehk rukola
100 g Oliiviõli
1 sl Mesi
2 oksa Piparmünt
1 tk Sidrunist pressitud mahl
1 küüs Küüslauk
250 g Lambaliha (karree)
KÖÖGIVILJAD
1 tk Paprika
1 tk Punane sibul
3 -4 tk Nooremad porgandid
1 tk Suvikõrvits
2 sl Õli
2 küünt Küüslauk
0.5 tl Karripulber
Sool
Must pipar
Salvei (peeneks hakitud)

Valmistamine
Liha:purusta komponendid saumikseriga ja vala lambalihale, lase tõmmata ja siis grilli küpseks, maitsesta soola ja pipragaKöögiviljad:tükelda köögiviljad suupärasteks, lisa kõik ülejäänud komponendid. Sega läbi ja grilli lamba kõrvale.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee