Õhtusöögi retseptid

Makaronisalat tomati ja peekoniga 

Angelica Udeküll, 18. aprill 2010, 23:07
Makaronisalat tomati ja peekoniga Daisy Lappard
Eraldi kastet see salat ei vajagi, sest nii peekon kui ka ahjusoojad tomatid annavad salatile piisavat mahlakust. Oliive valides võiksid eelistada suuremaid, mille viljaliha on täidlasem ja maitsekam.

Kogus: kahele

Koostisosad
160 g Kokteiltomatid
3 küünt Küüslauk
1 sl õli
200 g keedetud makaronid
60 g suitsupeekon
40 g mustad oliivid
80 g Feta juust
2 peotäit rukola
Basiilik (värske)

Valmistamine
1.  Aseta tomatid ja koorimata küüslauguküüned küpsetusplaadile ja piserda need õliga üle.
2.  Tõsta 180kraadisesse ahju umbes 15 minutiks küpsema.
3.  Keeda samal ajal valmis makaronid ja kurna.
4.  Kuumuta pann ja prae sellel peekon, kuni see muutub krõbedaks.
5.  Suru küpsed küüslauguküüned koorest välja tomatiküpsetamisest tekkinud vedeliku hulka ja sega makaronidega.
6.  Aseta kaussi salatilehed, tomatimahlased makaronid, sega juurde tomatid ja oliivid ning puista peale juust. Kaunista basiilikuga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee