Küpsetised

Porgandi-kookosemuffinid 

Lia Virkus, 4. veebruar 2010, 20:48
Porgandi-kooksemuffinid Milli Maier
Riivitud porgand teeb muffinid mõnusalt mahlaseks ja lisab ka tervislikkust.

Kogus: ühele

Koostisosad
3 tk muna
1 dl hea toiduõli
2 dl peenelt riivitud porgand
4 dl nisujahu
1.5 dl Kookoshelbed
100 g hakitud metsapähklid
2 tl Küpsetuspulber
2 tl Vanill- või vanilliinsuhkur
1 tl Kaneel (jahvatatud)
riivitud muskaatpähkit näpuotsaga
KAUNISTAMISEKS
toorjuustuglasuur
riivitud kookost

Valmistamine
Vahusta munad suhkuga. Sega hulka õli ja riivitud porgandid. Teises kausis sega kuivained: jahu, kookoshelbed, pähklid, küpsetuspulber, vanillsuhkur, kaneel ja muskaatpähkel. Sega jahusegu munavahu hulka ja jaga pabervormidega vooderdatud muffinipanni pesadesse. Küpseta 200-kraadises ahjus 15-20 minutit. Lase jahtuda. Sega kokku toorjuustuglasuur ja tõsta muffinitele. Kaunista kookosega.Toorjuustuglasuur200 g maitsestamata toorjuustu3 dl tuhksuhkrut 2 sl vanillsuhkrutSega toasoe toorjuust tuhk- ja vanillsuhkruga ning nirista muffinitele.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee