Küpsetised

Suvikõrvitsamuffinid kaneeli ja kõrvitsaseemnetega 

Lia Virkus, 4. veebruar 2010, 20:48
Kõrvitsaseemned küpsevad ahjus meeldivalt krõbedaks ja annavad mahlastele muffinitele hea maitse.

Kogus: ühele

Koostisosad
4.5 dl nisujahu
1 sl Küpsetuspulber
2 dl Fariinsuhkur
2 tl Kaneel (jahvatatud)
0.25 tl sool
3 tk muna
1.75 dl Piim
80 g või
350 g Suvikõrvits
1 dl kooritud kõrvitsaseemned

Valmistamine
Sega kausis suhkur, jahu, küpsetuspulber, kaneel ja sool. Klopi munad suures kausis lahti ning lisa piim ja sulatatud või. Lisa jahusegu ja sega. Riivi suvikõrvits ja lisa tainasse. Tõsta tainas võiga määritud (või pabervormidega kaetud) muffinipanni pesadesse ja puista peale kõrvitsaseemneid. Küpseta 200-kraadises ahjus 20-25 minutit.Kogustest valmib 12 muffinit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee