Küpsetised

Muffinid pirni ja Gorgonzola juustuga 

Lia Virkus, 4. veebruar 2010, 20:48
Ideaalsed suupistemuffinid klaasi veini kõrvale. Parimad on leigelt.

Kogus: ühele

Koostisosad
3 tk Muna
0.75 dl õli
2 dl Maitsestamata jogurt
5.5 dl speltanisujahu
2 tl Küpsetuspulber
0.5 tl Meresool
must pipar
200 g Gorgonzola juust
2 tk pirn
50 g hakitud kreeka pähkel

Valmistamine
Vahusta kausis munad ning lisa õli ja jogurt. Sega teises kausis jahu, küpsetuspulber, meresool, pipar, pirnikuubikud ja pähklid. Lõika Gorgonzola tükkideks ja sega jahusegusse. Sega jahusegu munaseguga, kuni kõik on korralikult segunenud, ja tõsta pabervormidega vooderdatud muffinipanni pesadesse.Küpseta 200-kraadises ahjus 20 minutit.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee