Räimerullid tšillikastmesFoto: Jaan Heinmaa
18. märts 2010, 08:16
Räimerullid tšillikastmes
Tšillikastmes hautatud räimerullid maitsevad hästi nii kuumalt
kui külmalt. Serveeri neid äsja ahjust tulnuna koos keedetud
kartulitega või jahtununa külmlaual.
Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 20-40 min
15 minutit + 20 minutit ahjus
Koostisosad
400 g Räimefilee
0.5 tl sool
0.5 tl Sidrunipipar
0.5 tl Basiilik (kuivatatud)
KASTE
2 dl tšillikaste (näit. Felix)
0.5 dl õli
2 küünt Küüslauk
1 dl Rõõsk koor 10%
Valmistamine
Aseta fileed töölauale laotatud küpsetuspaberile, nahk üleval. Riputa peale soola, sidrunipipra ja basiiliku segu. Keera kalad rulli, jättes lihapoole välja. Lao rullid võimalikult tihedalt väikesse ahjuvormi. Klopi kastmeained omavahel läbi ja tõsta kaste lusikaga rullidele. Küpseta 200kraadises ahjus 20 minutit.
Kommentaarid (0)