Räimerullid tšillikastmesFoto: Jaan Heinmaa
Kalatoitude retseptid
18. märts 2010, 08:16

Räimerullid tšillikastmes

Tšillikastmes hautatud räimerullid maitsevad hästi nii kuumalt kui külmalt. Serveeri neid äsja ahjust tulnuna koos keedetud kartulitega või jahtununa külmlaual.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 20-40 min
15 minutit + 20 minutit ahjus

Koostisosad
400 g Räimefilee
0.5 tl sool
0.5 tl Sidrunipipar
0.5 tl Basiilik (kuivatatud)
KASTE
2 dl tšillikaste (näit. Felix)
0.5 dl õli
2 küünt Küüslauk
1 dl Rõõsk koor 10%

Valmistamine
Aseta fileed töölauale laotatud küpsetuspaberile, nahk üleval. Riputa peale soola, sidrunipipra ja basiiliku segu. Keera kalad rulli, jättes lihapoole välja. Lao rullid võimalikult tihedalt väikesse ahjuvormi. Klopi kastmeained omavahel läbi ja tõsta kaste lusikaga rullidele. Küpseta 200kraadises ahjus 20 minutit.