Kalatoitude retseptid

Räimerullid tšillikastmes 

Toidutare, 18. märts 2010, 08:16
Räimerullid tšillikastmes Jaan Heinmaa
Tšillikastmes hautatud räimerullid maitsevad hästi nii kuumalt kui külmalt. Serveeri neid äsja ahjust tulnuna koos keedetud kartulitega või jahtununa külmlaual.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 20-40 min
15 minutit + 20 minutit ahjus

Koostisosad
400 g Räimefilee
0.5 tl sool
0.5 tl Sidrunipipar
0.5 tl Basiilik (kuivatatud)
KASTE
2 dl tšillikaste (näit. Felix)
0.5 dl õli
2 küünt Küüslauk
1 dl Rõõsk koor 10%

Valmistamine
Aseta fileed töölauale laotatud küpsetuspaberile, nahk üleval. Riputa peale soola, sidrunipipra ja basiiliku segu. Keera kalad rulli, jättes lihapoole välja. Lao rullid võimalikult tihedalt väikesse ahjuvormi. Klopi kastmeained omavahel läbi ja tõsta kaste lusikaga rullidele. Küpseta 200kraadises ahjus 20 minutit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee