Linnuliha retseptid

Kaerahelbe-kalkunikotletid 

Angelica Udeküll, 19. mai 2010, 07:51
Kaerahelbe-kalkunikotletid Daisy Lappard
Serveeri kotlette lihtsal salatipadjal ja lisa soovi korral veidi hapukoort.

Kogus: kahele

Koostisosad
300 g kalkunihakkliha
1 tk väike sibul
0.5 klaasi Kaerahelbed
1 tk Munakollane
1 tl Petersell (hakitud)
1 dl vesi
sool, must pipar
õli praadimiseks

Valmistamine
1.  Aseta kaerahelbed sooja vette 10–15 minutiks likku.2.  Haki sibul ja lisa koos hakklihaga paisunud kaerahelveste hulka.3.  Lisa muna ja maitseained ning sega mass korralikult läbi.4.  Vormi massist kotletid ja prae pannil mõõdukalt kuumal pannil mõlemalt poolt, kuni kotletid on pruunistunud. # Kaerahelbed võid likku panna ka puljongisse, hästi sobib kanapuljong. Paisumisaeg jääb siis samaks – kaerahelbed reageerivad soojale vedelikule koheselt.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee