Kaerahelbepuder viigimarjadegaFoto: Daisy Lappard
Hommikusöögi retseptid
21. jaanuar 2010, 21:43

Kaerahelbepuder viigimarjadega

Õunamahl ja viigimarjad on sellise pudru maitsestamiseks parim kooslus, seda tänu mahla happesusele ja viigimarjade mahlakusele. Võid siiski proovida ka näiteks valge viinamarja mahlaga ja kuivatatud aprikoosidega.

Kogus: kahele

Koostisosad
3 dl vesi
3 dl Õunamahl
2 dl jämedad kaerahelbed
1 klaas hakitud kuivatatud viigimarjad
0.5 tl sool

Valmistamine
1.  Aja vesi ja õunamahl potis keema.
2.  Lisa kaerahelbed ja hauta 15–20 minutit.
3.  Lõika kuivatatud viigimarjad neljaks ja lisa pudru hulka. Maitsesta soolaga ja lase läbi haududa, nii et viigimarjad muutuvad pehmeks.