Linnuliha retseptid

Kanamaks kooreses kastmes 

Toidutare, 25. august 2011, 05:19
Kanamaks kooreses kastmes Jaan Heinmaa
Õrn kanamaks kooreses kastmes on koos köögiviljapüreega tõeliselt hõrk roog.

Kogus: neljale

Koostisosad
900 g kanamaks
jahu paneerimiseks
2 sl õli praadimiseks
2 tk sibul
1 tl suhkur
200 g Hapukoor
1 sl Prantsuse sinep
Koriander (jahvatatud)
sool, must pipar

Valmistamine
Puhasta maksatükid kelmest ja poolita. Vala jahu taldrikule ning paneeri selles maksapalad. Prae need õlis pruuniks ja tõsta pannilt. Koori sibulad ja lõika ratasteks, pane pannile, riputa peale suhkur ja pruunista kergelt. Lisa hapukoor ja kuumuta keemiseni. Maitsesta soola, pipra ja koriandriga. Hauta 3–4 minutit. Lisa sinep ja sega korralikult.Tõsta maks kastmesse ning kuumuta läbi. Serveeri kastet kartuli- või mõne muu köögiviljapüreega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee