Küpsetised

Keeks suvikõrvitsa, šokolaadi ja mustikatega 

Eva Palu, 18. jaanuar 2010, 09:55
Keeks suvikõrvitsa, šokolaadi ja mustikatega Eva Palu
Mõningate maitseüllatustega keeks. Suvikõrvits annab keeksile mahlasust.

Kogus: ühele

Koostisosad
2 tk Muna
1 dl õli
1.5 dl suhkur
250 g Suvikõrvits
3.5 dl nisujahu
1.5 dl täisteranisujahu
1 tl sool
1 tl Küpsetuspulber
1.5 tl Kaneel (jahvatatud)
150 g Mustikad
100 g Tume šokolaad

Valmistamine
Sega jahud soola, küpsetuspulbri ja kaneeliga. Riivi suvikõrvits, sega juurde munad, õli ja suhkur. Sega juurde kuivained ja kõige lõpus lisa mustikad ja hakitud šokolaad. Küpseta 175-kraadises ahjus u. 45-50 minutit. Kontrolli küpsust puutikuga. Lase enne vormist võtmist 10 minutit taheneda. Parim jahtunult.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee