Küpsetised

Quiche feta ja oliividega 

Angelica Udeküll, 15. jaanuar 2010, 09:27
Quiche singi ja oliividega Daisy Lappard
Kreekapäraste komponentidega lahtine pirukas

Kogus: kaheksale

Koostisosad
PÕHJAKS
150 g nisujahu
90 g Või
60 ml Piim
TÄIDISEKS
250 g Feta juust
0.25 klaasi Basiilik (värske, hakitud))
0.25 klaasi Mustad oliivid
20 g Küüslauk (marineeritud)
3 tk Muna
80 ml Piim
90 g Hapukoor

Valmistamine
Sulata või.Pane jahu kaussi ja tee keskele süvend, kuhu vala sulanud või ning piim.Sõtku komponentidest tainas ja aseta see ühtlase kihina ümmargusse vormi. Jäta tainas koos vormiga 20 minutiks külma seisma.Küpseta põhja 200 kraadi juures u 20 minutit.Kui põhi on küps, laota selle peale murendatud fetajuust, poolitatud oliivid ja hakitud küüslauk.Klopi omavahel muna, piim ja hapukoor ühtlaseks seguks. Lisa hulka hakitud basiilik ja vala vormi teiste komponentide peale.Küpseta 15 minutit 180 kraadi juures.Serveeri värske basiiliku ja värskete või päikesekuivatatud tomatitega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee