Kalatoitude retseptid

Läänemere kalasupp 

Heivi Peterson, 20. märts 2009, 07:11
Läänemere kalasupp Rene Riisalu
Selle supi keetmiseks kulub kõigest 25 minutit ja ettevalmistusaegki pole pikk. Erilise värskuse annavad supile rohelised herned ning vürtsikuse küüslauk ja veiniäädikas.

Kogus: neljale

Koostisosad
1 l Kalapuljong
4 tk Kartul
1 kimp Roheline sibul
2 küünt Küüslauk
200 g Kalafilee
1 tk Porgand
Sool
100 g Herned (külmutatud)
3 tl Valge veini äädikas
hakitud maitserohelist

Valmistamine
Valmista kahest kalapuljongikuubikust ja 1 liitrist veest kalapuljong või kasuta keedetud kalapuljongit. Koori kartul ja porgand, lõika seibideks. Lisa puljongile kõigepealt porgand ja kui porgand on poolpehme, siis ka kartul. Puhasta küüslauguküüned, purusta ja lisa supile. Haki sibulapealsed. Maitsesta suppvalgeveiniäädika ja soolaga. Lisa tükeldatud kalafilee, külmutatud herned ja sibulapealsed. Lase supp veel kord keema. Puista peale maitserohelist.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee