Linnuliha retseptid

Lihtne kanasoust 

Katrin Mikk, 3. september 2009, 09:13

Kogus: ühele

Koostisosad
300 -400 g kanafileetükke
2 sl jahu
1 tl Broilerimaitseaine
2 dl vesi
250 g Hapukoor
värskelt hakitud till

Valmistamine
Pruunista liharibasid kuumal pannil õlis 5 minutit. Maitsesta soolaga. Lisa jahu ja broilerimaitseaine ning kuumuta veel mõni minut. Lisa vesi ja hapukoor ning lase vähemalt 10 minutit haududa, siis imbub kuumutatud maitseaine korralikult kastmesse. Kõige lõpuks lisa hakitud till. Serveeri keedukartulite või riisiga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee