Õhtusöögi retseptid

Spagetivorm hakkliha ja peekoniga 

Lia Virkus, 9. oktoober 2009, 11:14
Spagetivorm hakkliha ja peekonigaFoto: Jaan Heinmaa
Teismelised armastavad spagette ja üldse igat sorti makarone. Nad võivad neid süüa väsimatult päevast päeva. Järgnevalt üks vormiroog, kus spagetid on segatud peekoni ja hakklihaga, siis ahjuvormi pandud ning juustuga üle puistatud.

Kogus: neljale

Koostisosad
300 g Spagetid
1 pakk (110g) Peekon
400 g Hakkliha
100 g Riivjuust
1.5 dl Ketšup või tomatikaste
2 tl Pitsamaitseaine
sool, pipar

Valmistamine
Pane spagetid soolakasse vette keema. Lõika peekon ribadeks ning pruunista sügaval kuival pannil. Lisa hakkliha ja pruunista samuti. Maitsesta pitsamaitseaine, soola ja pipraga. Sega hulka ketšup või tomatikaste ja lõpuks nõrutatud spagetid. Kalla segu võitatud ahjuvormi ning puista üle riivjuustuga.Küpseta ahjus 200° juures 20 minutit või kuni juust on sulanud ja kauni pruunika jume saanud.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee